GESCHIEDENIS

VRIENDENGROEP ’T ZOOIKE

WAT WAREN WE ONERVAREN…

Trekkertrek Kaatsheuvel wordt georganiseerd door Vriendengroep ’t Zooike uit Sprang-Capelle. De leden komen allemaal oorspronkelijk voornamelijk uit Sprang-Capelle en vormen al sinds 2004 een vriendengroep.

’t Zooike heeft het altijd al leuk gevonden om met elkaar een evenement te organiseren. Zo zijn wij als eerste gestart met het organiseren van een Touwtrek toernooi, helaas liep hier na enige tijd de animo erg van terug. We hadden toen bedacht om Waailand games te gaan organiseren. Zelf bedachte spellen en daarna een gezellige feestavond. Ook hier liep na enkele jaren de animo sterk van terug.

Omdat we toch graag iets bleven organiseren werd er geopperd om een Trekkertrek wedstrijd te organiseren. Na veel overleg is er besloten om er voor te gaan. Wat waren we onervaren, maar zeker erg gemotiveerd! 2013 was het 1e jaar dat wij Trekkertrek Kaatsheuvel organiseerden en wat was het meteen een gigantisch succes! Hier hadden we alleen van durven dromen.

Ons eerste jubileum

In 2017 vierden we ons 1e Jubileum jaar en inmiddels is het alweer 2019. Ieder jaar blijven we zeker leren, maar wij zijn trots op wat we bereikt hebben. Een evenement voor jong en oud met een zeer gemoedelijke sfeer. Ieder jaar kiezen we er weer voor om iets te veranderen of te verbeteren. Zo begonnen we met 1 baan en dit zijn er ondertussen al 2 geworden. Ook zijn we veranderd van locatie. De wei aan de Hoge Zandschel werd toch echt te klein. Daarom zijn we verhuisd via de Erasstraat naar de Hoge Zandschel te Kaatsheuvel. Het bleek een goede keuze te zijn geweest! Ieder jaar sluiten we de dag af met een gezellig tentfeest, waar al vele artiesten op ons podium hebben mogen staan. Bekijk ook zeker ons Programma, zo weet u precies wat er op 30 & 31 augustus allemaal te doen is aan de Hoge Zandschel te Kaatsheuvel!

7 jaar Trekkertrek wat hebben we veel geleerd en wat zijn we trots op iedereen die met ons dit evenement tot een gigantisch succes hebben gemaakt!

Ongeveer 80 vrijwilligers en vele sponsoren staan voor ons klaar. Onze Prominente sponsoren vindt u terug op onze website. Wij willen dan ook iedereen heel erg bedanken en we hopen dat we nog vele jaren op ieders steun mogen en kunnen rekenen!

Vriendengroep 't zooike